A fost descoperit motivul apariţiei cancerului

0
88
Deficitul de oxigen este ceea ce cauzează de fapt cancerul, susține câștigătorul Premiului Noble Dr. Otto Warburg H, cel care a descoperit cauza reală a apariţiei cancerului.

ph-scale1

Această deficiență determină o stare acidă a corpului uman. Dr. Warburg, de asemenea, arată că celulele canceroase nu se hrănesc cu oxigen (sunt anaerobe), astfel încât, ele nu pot supraviețui în prezența unui nivel ridicat de oxigen.

Toate celulele normale au nevoie de oxigen, însă celulele canceroase pot trăi fără. Atunci când o celulă este lipsită de 35% din oxigen, aceasta poate deveni canceroasă în 48 de ore.

În menținerea nivelurilor pH-ului din organism un rol esențial în joacă dieta ta. 

Echilibrul PH este echilibrul alcalin și acid din toate celulele și fluidele din organism. Pentru a supraviețui, organismul trebuie să mențină nivelul de PH din sânge la un nivel ușor alcalin.


Este o realitate faptul că bacteriile rele, paraziții, virușii și Candida se dezvoltă în medii acide. 

Pe de altă parte, un mediu alcalin neutralizează bacteriile și alți agenți patogeni.Din păcate, stilul de viaţă modern te fac consumi alimente nesănătoase, zaharuri, care duc la un pH acid nesănătos, care poate întrerupe funcțiile şi activităţile celulare. 

Dacă acestea sunt excesiv de acide, atunci pot fi cauzate probleme serioase de sănătate, precum diabet, boli cardiovasculare, osteoporoză, arsuri la stomac și cancer. 

Dacă organismul este într-o stare acidă pentru o perioadă lungă de timp, procesul de îmbătrânire este accelerat.


În consecință, a menține echilibrul pH-ului este o necesitate pentru sănătate.

Iată un remediu natural care te poate ajuta să scapi de aciditate.

Ingrediente:

    

1/3 lingură de bicarbonat de sodiu
    
două linguri de suc de lămâie sau oțet de mereMetodăCombinația de acid / bază va începe imediat să bolborosească când sunt amestecate. Adăuga zeama de la lămâie sau oţetul peste bicarbonatul de sodiu. Bea amestecul dintr-o dată.Acest remediu te va ajuta cu privire la acidul din stomac şi va reduce acidoza, acesta va neutraliza PH și va crea un mediu care formează substante alcaline în corp.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here