0 Shares 328 Views

Află ce fel de persoană ești analizându-ți forma și mărimea unghiilor

Crina Mai 21, 2015
0 329

Se consideră că există părţi ale corpului legate de o caracteristică specială a unei persoane. S-au realizat studii pe această temă, în urma cărora s-a descoperit că o parte din personalitatea ta poate fi determinată prin mărimea și forma unghiilor.

This-Is-What-The-Shape-And-Size-Of-Your-Finger-Nails-Says-About-You


Depinde de tine dacă crezi sau nu în astfel de teste, însă cu siguranţă va fi o lectură interesantă.

Alege din imaginea de mai sus forma şi mărimea unghiei tale şi citeşte câte ceva despre personalitatea ta.

1. Unghie lungă: caracter calm, creativ și precis2. Unghie scurtă şi lată: bine informat, uşor de înfuriat și teoretic. Eşti mereu cinstit și bun în a oferi sfaturi.3 și 4. Unghii în formă de rotund sau ou: rezonabil optimist, unic și relaxat. Ai mulţi prieteni şi trăieşti după propriile tale reguli.5. Unghie în formă de pătrat: lider, adept, curajos și puternic. 

6 și 7.Unghii în formă de triunghi: inteligent, perfecţionist, inovator, autentic. Ai tendinţa de a gândi mai rapid faţă de alţi oameni.


8. Unghie in formă de migdală: aderent, prietenos, inimos și frumos. Întotdeauna lupți pentru ceea ce este necesar și eşti foarte amabil.


9. Unghie in formă de sabie:  entuziast, productiv și concentrat. Eşti mereu axat pe obiective pe termen lung. Ai o influență pozitivă pentru oamenii din jurul tău.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category