Cum împiedică sucul de ceapă căderea părului

0
125

Pierderea părului este un proces normal al organismului uman care are loc în fiecare zi. În fiecare zi un om normal pierde aproximativ 100 de fire de păr, iar dacă intervine stresul, mâncarea nesănătoasă, schimbarea hormonală, acestea pot fi în număr mult mai mare.

maxresdefault

Există multe tratamente împotriva căderii părului unele dintre ele fiind naturale.

Ceapa este bogată în sulfaţi iar atunci când este consumată în mod regulat ajută în producția de colagen, protejează părul pentru a nu se rupe şi în plus, îl ajută să crească mai repede.

Ceapa hrăneşte scalpul şi foliculii părului. Atunci când ceapa este pusă direct pe scalp ajută circulația. De asemenea, ceapa are proprietăţi antibacteriene si este un antioxidant natural. Datorită acestor proprietăți ceapa te va ajuta să scapi de infecţii şi bacterii, îți va consolida structura firului de păr şi va realiza condiții mai bune pentru ca părul tău să crească din nou sănătos și puternic.

Stoarce o ceapă şi apoi pune sucul obţinut pe scalp. Lasă să acţioneze timp de 15 minute și spală ulterior părul.

La fel de benefică este şi pastă de ceapă. Amestecă o ceapă mărunţită bine de tot cu 2 linguriţe de miere. Aplică amestecul pe scalp şi lasă-l să acţioneze timp de 10 minute după care spală-te pe păr.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here