Alege-ți culoarea de care eşti atras cel mai mult pentru a afla ce fel de persoană eşti

0
52

Ai observat vreodată că gusturile tale cu privire la culori se modifică atunci când ai diferite evenimente în viaţa ta?

culori1

Alege o culoare din selecţiile de mai jos și vei putea afla câteva lucruri uimitoare despre ceea ce se întâmplă în viața ta.

culori2

Portocaliu

1: Vrei o viaţă mai aventurieră, însă ești dezamăgit că acest lucru nu prea se întâmplă. Eşti o persoană atentă, ceea ce te face o persoană practică şi te va ţine pe drumul cel bun.

2: Ai o persoană sau un lucru în viața ta în care nu ai încredere. Ai dreptate să fi precaut, însă asigură-te că te bucuri în continuare de acest proces şi fii sincer cu tine însuţi.

3: Ai preocupări legate de sănătatea ta. Culoarea portocalie aduce vitalitate și vei face ceea ce mai bine pentru a te însănătoşii.

4: Eşti în punctul în care cauţi stabilitate. Nu fă schimbări drastice chiar acum. E bine să stai puţin retras până când lucrurile se vor rezolva.

culori3

Galben

1: Chiar dacă s-ar putea să nu fie ostentativ, tu ai o încredere interioară profundă. Ceea ce îţi permite să avansezi mereu. Vei găsi mereu rezerve datorită convingerii tale că orice este posibil dacă vrei cu adevărat.

2: Un secret apasă greu pe inima ta, motiv pentru care nu mai eşti în echilibru. Lasă lumina ta interioară să pătrundă şi fii pregătit să revii la potențialul tău luminos.

3: Permite să te vindeci, ia-ţi o vacanţă sau câteva zile de odihnă. Meriţi o pauză!

4: Eşti înconjurat de oameni care îţi consumă toată energia? Asigură-te că vei primi şi tu ajutor şi nu te axa doar pe a oferi.

culori4

Verde

1: Ai ajuns într-un loc de mulțumire și de satisfacție. Asta nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche. Fă o verificare cu privire la temerile care te încetinesc și fii îndrăzneţ pentru a putea obţine în totalitate ceea ce vrei.

2: Vrei ceva nou şi proaspăt în viaţa ta. O schimbare te va face fericit. Bucură-te de o plimbare în parc unde eşti înconjurat de copii și verdeaţă. Acum este un moment bun pentru a începe un nou drum.

3: E timpul să cauţi o soluție pentru ceea ce a deteriorat balanţa ta. Aceasta ar putea însemna ca trebuie să îţi faci curaj şi să înlături ceva din viaţa ta. Dar o dată ce balanța ta este restabilită, vei observa o îmbunătăţire în viaţa ta.

4: Știi că nu eşti atât de fericit de progresul tău pe cât ar trebui să fii, dar dacă ești sincer cu tine însuți, vei vedea că ai muncit din greu pentru a ajunge la nivelul la care eşti acum.

culori5

Roșu

1: Sunteți mereu în căutare de aventură, emoție și energie. Din când în când, impulsivitatea ta scoate ceea ce e mai bun din tine, nu lăsa spontaneitatea să treacă neobservată.

2: Eşti foarte cald și iubitor, dar s-ar putea să fii în căutarea unei pasiuni care a lipsit din viaţa ta. Este ceva ce ai vrut să faci dar ai stat pe loc? Caută companie și îţi va fi mai uşor să cauţi ceea ce îţi lipseşte.

3: Ai tendinţa de a ţine mult supărarea în tine. Nu mai fi agresiv, poţi face faţă cu calm. Aminteşte-ţi că în spatele furiei este o pasiune profundă, care poate fi canalizată pentru lucruri pozitive.

4: Te afli într-un mod de luptă. Vestea bună este că vei câștiga. Vestea proastă este că, dacă nu ești atent, îţi poți pierde calmul și poţi deteriora relaţiile existente.

culori6

Negru/Alb

1: Eşti o persoană extrem de puternică. Ai eleganţă, formalitate și echilibru. Păstrează proaspăt, lucrurile noi care vin în viața ta, astfel încât să nu devii plictisit sau cinic. Ai nevoie de oameni luminoşi şi veseli pentru a te echilibra.

2: Esti cunoscut pentru calmitate și inteligență. Îţi doreşti, prieteni mai impulsivi care să aprecieze clasa și stabilitatea ta. Apelează la prieteni, dacă ai nevoie de ei pentru a te ridica atunci când îţi faci griji.

3: Ai tendința de a te axa mai mult pe subiecte sau valori care nu duc nicăieri. Nu vei obţine nimic dacă eşti mereu îngrijorat. Încearcă să treci peste îngrijorări şi să acţionezi concret pentru ca problemele tale să se rezolve.

4: Iubeşti curăţenia, ordinea și liniștea. Oamenii te privesc cu invidie pentru că ai o astfel de viaţă. Asigură-te că nu vei fi blocat de unele lucruri mici, cei dragi iubesc şi părţile tale mai neordonate.

culori7

Albastru

1: Cauţi sprijin extern, dar, de fapt, acesta a fost mereu cu tine. Asigură-te că îţi aloci timp pentru tine pentru a găsi pacea în interiorul tău şi astfel să îţi poţi rezolva problemele.

2: Ești o persoană liniștită, senină, dar dacă eşti lăsat singur prea mult, te poţi îndrepta spre depresie și letargie. Stai alături de cei dragi și asigură-te că ai oameni pozitivi pe lângă tine.

3: Eşti presat să faci ceva ce nu vrei să faci. Ai dreptate, nu ești plictisitor sau încăpățânat, eşti doar sensibil la propriile tale limite. Aminteşte-ţi că poţi să sprijini pe cineva chiar dacă nu eşti lângă el. Poţi încuraja de la distanţă fără a fi nevoit să faci un efort suplimentar.

4: Îţi place aventura. Ieşirea din rutina zilnică te va ajuta să depăşeşti momentele de plictiseală care au apărut în viaţa ta. Oferă timp și începe să explorezi.

culori8

Roz

1: Sunteți gata pentru iubire. Fericirea și pozitivitatea ta s-au aliniat și eşti gata să împărtăşeşti asta cu cineva. Aceasta nu este neapărat o iubire romantică, poate fi de asemenea un nou proiect sau îmbrăţişarea unui animal de companie.

2: Te gândeşti des la copilăria ta? Nostalgia este un sentiment frumos, dar nu rămâne blocat pe ea. Du-te și fă ceva frumos pentru altcineva astăzi și vei avea imediat recompense. Tu eşti schimbarea pe care o cauţi.

3: Dacă te simţi disperat după respectul care îţi lipseşte, nu îţi fă griji, e pe drum. Ai arătat lumii că meriți să fi tratat mai bine. Dacă cineva te trage înapoi, acum este un moment bun pentru a-i da un avertisment. Dacă vor continua să facă acest lucru, acesta ar putea fi timpul să îi dai drumul.

4: Eşti cel mai distractiv prieten. Cineva, probabil, se gândeşte acum la tine.

culori9

Violet

1: Ai nevoie de spațiu pentru a lucra la ceva care te inspiră. Nu îţi fie teamă să îl ceri. Uneori singurătatea este esențială pentru creativitate și cei dragi vor înţelege pasiunea ta. Reîncarcă-ţi bateriile interioare.

2: Visele și nostalgiile par a fi obiceiuri romantice, dar ele pot fi cele care nu te lasă să creşti. Verifică cu tine însuţi dacă eşti concentrat pe viitor. Ia măsuri astăzi!

3: Ai câștigat cu siguranţă un grad de respect, dar nevoia de a fi apreciat de oamenii din jur te poate face nesigur şi nervos. Calmează-te puţin şi lasă oamenii să vină la tine.

4: Ai o forța interioară imensă iar oamenii vor veni la tine pentru sfaturi și pentru echilibru. Asigură-te că îţi aloci timp şi pentru tine şi vei face lucruri care îţi plac. Doar pentru că ești atât de fiabil nu înseamnă că nu meriți timp să respiri şi să îţi încarci bateriile.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here