Această poveste dramatică îţi va schimba percepţia pe care o ai asupra vieţii

0
84

Dana Vulin, în vârstă de 28 ani, din Perth, Australia a suferit o schimbare totală, atunci când s-a ales cu arsuri de gradul III pe aproape 60% din corpul ei.

dana1

Această oribilă întâmplare a avut loc în urma unui atac a unei femei geloase, care a decis să se răzbune pe Dana pentru că la o petrecere, aceasta a vorbit cu soţul femeii. Femeia geloasă, a vrut să îi distrugă faţa Danei pentru a elimina astfel competiţia.

Dana este unul dintre acei oameni incredibili care nu a lăsat depresia și teama să se instaleze. Femeia si-a continuat viaţa cu capul sus la fel ca şi Victoria Modesta care şi-a pierdut un picior încă de la naştere, dar care încă consideră că viaţa este frumoasă.

dana3

dana4

dana5

După numeroase intervenții chirurgicale reconstructive, Dana a fost în cele din urmă în măsură să îşi scoată masca, la propriu, şi să îşi dezvăluie noua ei faţă. Dana nu se ascunde şi nu îi este ruşine cu ceea ce e:”Încă să văd cicatricele. Aceasta este o parte din mine acum”, a declarat aceasta.

dana6

dana7

dana8

Experiența prin care a trebuit să treacă Dana Vulin ne învaţă că trebuie să preţuim fiecare clipă a vieţii deoarece este suficient o clipă ca ea să se transforme în întregime.

Transformarea ei este absolut incredibilă, iar frumuseţea ei interioară şi determinarea de care a dat dovadă merită cel mai mare respect.

dana9

dana10

dana11

dana13

dana14

https://www.youtube.com/watch?v=bVLG3tfP0ZI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here