0 Shares 400 Views

Un duet cu adevărat impresionant. Două voci masculine care sensibilizează până la lacrimi

Crina Apr 19, 2015
0 401Un duet realizat de către Harrison Craig şi Tim Moxey, participanţi la emisiunea „The Voice Australia”, a făcut decizia juriului una extrem de dificilă, şi în acelaşi timp a oferit publicului un spectacol excepţional plin de emoţie.

image_182396_1

Aceştia au interpretat piesa lui Josh Groban „You raise me up”, piesă cu care au impresionat publicul şi implicit juriul. Aceste două voci reuşesc să transmită o sensibilitate şi o emoţie ieşită din comun.

Se pot citi emoţiile şi impresionarea pe chipul celor din juriu, însă din păcate regula emisiunii este ca doar unul dintre acestia poate merge mai departe.

Datorită vocii şi modul în care se conectează cu ascultătorii,  Harrison Craig, a fost cel care a câştigat „The Voice Australia”.

Tânărul de 18 ani din  Victoria a crescut fără tată şi a devenit astfel bărbatul casei, lucru pentru care acesta este acum recunoscător.

Harrison suferă de  bâlbâiala severă, încă de când s-a născut, însă atunci când cântă bâlbâiala dispare şi acesta străluceşte pe scena.

Dezvoltarea vocală a lui Harrison a început atunci când a intrat în corul de băieţi în anul 2005, iar cu ajutorul profesorului său privat, de canto, David Jaanz, a continuat să își rafineze abilitatea vocală.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category