Cotlet de porc cu buzunărașe: Dacă ceva arată atât de bine crud, oare cum arată el preparat?

0
202

Simplu şi gustos, acest cotlet de porc la cuptor poate fi preparat în orice zi a săptămânii. Nu vei fi dezamăgit de alegerea pe care o faci.

1000_erghtrhr_20140523_005338

Ingrediente:
1,5 kg de cotlet de porc fără os
300 grame bacon feliat
un cubuleț de Maggi
550 grame caș
1 bucată de cârnaț
1 ceapa rosie
1 ardei gras roșu

Pentru marinare vei avea nevoie de:
ulei
condimente
vegeta
sare
piper măcinat
boia

Mod de preparare:

-se taie cotletul de porc felii cu grosimi de 1-1,5 cm, astfel încât pe dedesubt să rămână întreg

-cu ajutorul sosului marinat se unge carnea, și apoi aceasta se ambalează în folie de aluminiu, se videază și se pastrează peste noapte la frigider.

-a doua zi între feliile de carne se introduce cașul, rondelele de cârnaț, bacon-ul, ceapa roșie tăiată felii și ardeiul roșu.

-carnea se introduce apoi într-un vas de lut care în prealabil a fost ținut 1/2 de oră în apă rece.

-partea superioară a cărnii se crestează și se condimentează cu boia. Se adaugă aproximativ 200 ml de apă în vasul de lut în care se dizolvă un cubuleț de Maggi

-se introduce totul în cuptorul rece, care apoi se încălzește și se pregătește timp de 2 ore.

-după aproximativ 2 ore se ridică capacul vasului și se lasă carnea la rumenit.

-se feliază carnea oblic și cu propriul sos în care a fost preparat se stropește și apoi se servește cu piure de cartofi.

Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here