Această femeie a suferit o transformare incredibilă! Vei ramâne absolut surprins de cele întâmplate!

0
170

Dacă înainte de transformare această femeie era respinsă şi privită cu dispreţ, acum este o tânără atrăgătoare care întoarce multe priviri.

1
Mel Wildman în vârstă de 28 ani, îşi ascundea frumuseţea în spatele piercing-urilor, în spatele hainelor negre şi pline de ţinte şi catarame, în spatele unui machiaj strident şi a unei coafuri ieşite din comun.

Aspectul femeii s-a schimbat radical atunci când aceasta a decis să participe la o emisiune difuzată de BBC. În cadrul emisiunii, a fost nevoită să renunţe la stilul ei vestimentar nonconformist şi să abordeze un stil elegant şi îngrijit.

În urma transformării, tânăra arată acum ca o nouă persoană, încrezătoare şi apreciată de cunoscuti ei dar şi de straini pentru curajul de care aceasta a dat dovadă.

Noua coafură şi noul machiaj îi scot în evidenţă trăsăturile gingaşe care până acum erau bine ascunse sub un machiaj şi o creastă de culoare roz.

Experienţa acestei tinere ne demonstrează cât de important este aspectul şi cât de mult te poate schimba stilul adoptat.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here