0 Shares 909 Views

O reţetă care te va scăpa garantat de durerile de spate, durerile articulare şi cele de picioare

admin Apr 07, 2015
0 910

Dacă te confrunţi cu dureri la nivelul articulațiilor, spatelui, picioarelor şi gâtului, atunci acestea reţetă este pentru tine! Cu ajutorul ei poţi scăpa de dureri în doar şapte zile.

gelatina

Studiile au arătat că durerea la nivelul coloanei vertebrale și rigiditatea gâtului dobândite în urma poziţiei de şezut în faţa calculatorului au dispărut într-o săptămână.


Ai nevoie de:

  • 150 gr orice gelatină comestibilă (cantitate necesară pentru o lună de zile)

Iată cum se prepară:

Seara, toarnă 5 g gelatină, într-un sfert de cană cu apă de rece. Amestecă bine până se omogenizează şi lăsa compoziţia la temperatura camerei până a doua zi dimineaţă. Gelatina se va umfla şi se va transformă în jeleu peste noapte.

Dimineața, bea amestecul pe stomacul gol. Poţi adăuga suc, apă sau îl poţi amesteca cu iaurt pentru a fi mai uşor de consumat. Recomandat este ca tratamentul să fie făcut o lună de zile şi repetat ulterior după 6 luni.

Odată cu tratarea articulaţiilor tale întreg organismul va funcţiona mai bine, deoarece totul în corpul nostru este conectat.

Gelatina este un produs de origine animală, obținut în urma prelucrării țesutului conjunctiv (tendoane, oase, cartilaje) a bovinelor mari. Acesta îmbunătățește starea fibrelor interne și activitatea celulelor mici. Gelatina dispune de doi aminoacizi: prolina și hidroxiprolina, care au un impact pozitiv asupra recuperării țesutului conjunctiv.

Gelatina este excepţională pentru îmbunătățirea stării tale de sănătate:

  • Întăreşte articulațiilor și musculatura inimii
  • Îmbunătăţeşte metabolismul
  • Crește capacitatea mentală
  • Menţine starea sănătăţii pielii
  • Dă elasticitate și rezistență tendoanelor şi ligamentelor
  • Previne apariția osteoporozei

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category