0 Shares 76 Views

Un american face bani din statul la coadă! Iată ce presupune asta şi cât castigă!

Crina Feb 22, 2015
0 77

Inspirat de momentul în care a vândut două locuri la coadă celor care stăteau să cumpere pe atunci noul iPhone 5 pentru care a câştigat 325 dolari, Robert Samuel s-a hotărât să facă din asta o adevărată afacere.

profesional-waiter-550x413

Bărbatul a înfiinţat SOLD Inc, o companie prin care oferă persoanelor grăbite şansa de a-şi face treburile şi de a-şi păstra locul la coadă în acelaşi timp, contra cost bineînţeles.

Tariful este de 25 de dolari pentru o oră de stat la coadă, la care se mai adaugă 10 dolari pentru fiecare jumătate de oră adăugată.

Compania are şapte angajaţi, care stau la coadă atunci când este nevoie. Uneori Robert este nevoit să stea la coadă ore întregi iar pentru asta vine pregătit, cu saci de dormit cu dispozitive pentru a combate plictiseala şi mâncare.

profesional-waiter2-550x414

Robert este încântat că oamenii nu se bagă în faţă, iar atunci când are nevoi fiziologice poate merge liniştit să le îndeplinească deoarece ştie că locul îi va fi ţinut.

„De când fac asta, nu am văzut niciodată ca cineva care stă la coadă să îţi fure locul. Există o anumită loialitate”, a declarat Robert.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category