0 Shares 166 Views

Cum ar fi ca România să fie inclusă pe tabla de joc “Monopoly Here and Now” din 2015? Cu ajutorul nostru acest lucru se poate întâmpla

Crina Feb 22, 2015
0 167

Dacă vrei ca România să apară pe tablele de joc „Monopoly Here and Now”, ediţia specială din acest an, poţi vota acest lucru accesând site-ul VoteMonopoly.

Monopoly_electronic_banking_edition

Hasbro, compania producătoare de jucării, lansează o campanie prin care încurajează cât mai mulţi români să voteze. Campania va purta numele de „România pe harta Monopoly” şi cu siguranţă va fi o provocare.

Alături de compania Hasbro s-au alăturat şi celebrităţi precum: coregraful Emil Rengle, cântăreţul Florin Grozea şi actorul de stand-up comedy Raul Gheba pentru a susţine această campanie.

Aceştia au creat un clip pe YouTube prin care îşi împărtăşesc motivele pentru care au votat cu România.

În acest an Hasbro şi-a propus să lanseze o ediţie specială a jocului Monopoly, în care numele cartierelor vor fi înlocuite cu denumirile unor oraşe reprezentative ale lumii.

Timp de 20 zile se pot vota oraşele preferate, care vor apărea pe tabla de joc.

În 19 martie, de Ziua Mondială Monopoly şi ziua în care brandul îşi sărbătoreşte cea de-a 80 aniversare, va fi făcută publică lista finală a celor mai populare oraşe din lume.

Sursa: Descopera

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category