0 Shares 134 Views

Simona Halep a câștigat turneul de tenis de la Dubai

admin Feb 21, 2015
0 135

Simona Halep a câștigat trofeul pus în joc în cadrul turneului de tenis care a avut loc în Dubai după ce a învins-o în finala pe Karolina Pliskova.

Simona-Halep-WTA-Dubai-Duty-Free-Tennis-Championship-QI3yMnydP9ux-e1424284223760-620x400

Jucătoarea Simona Halep a învins-o în ultimul act al turneului de tenis din Dubai pe jucătoarea Karolina Pliskova după un meci extrem de disputat cu scorul de 6-4, 7-6.

Din 15 partide disputate în acest an, românca a pierdut una singură, sfertul de finală de la Australian Open, cu Ekaterina Makarova.

„Mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit. E foarte greu să explic în cuvinte bucuria pe care o trăiesc. Mă bucur să fiu aici, sînt foarte fericită. Le mulţumesc fanilor care m-au susţinut pe parcursul turneului. Vă aştept peste tot unde mă duc. Sînt mai emoţionată decît în timpul meciului. Vă iubesc!”, a spus Simona Halep la finalul partidei.

”Ştiam că serveşte bine, aşa că am exersat foarte bine returul. Am crezut în şansa mea de a cîştiga titlul. Am fost concentrată la fiecare punct şi am făcut totul ca să înving”, a completat aceasta.

În urma câștigării turneului Simona Halep a revenit pe locul 3 în clasamentul WTA, devansând-o pe Petra Kvitova cea care i-a luat locul pentru o scurtă perioada de timp.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category