România va fi promovată printr-un joc video

0
50

În aceste vremuri în care tehnologia este din ce în ce mai avansată câțiva tineri români au avut ideea de a promova țara noastra prin intermediul unui joc video.

maxresdefault

Jocul care se numește Play România, îl are în centrul acțiunii pe Mihai, care va descoperi pas cu pas frumusețile țării noastre.

Inițiatorul acestui ambițios proiect este Nicolae Marghiol care a fost ajutat de alți doi tineri programatori români.

„Sunt tot felul de târguri de turism, de reuniuni, dar nu profităm suficient de tehnologia actuală, de calculator… şi mi-a venit ideea jucându-mă pe anumite aplicaţii… de ce nu să creez o astfel de aplicaţie-joc astfel încât să descopăr înainte de a fi la locul respectiv, dincolo de poze, să văd efectiv într-o realitate virtuală ce înseamnă locul respectiv, fie că e muzeu, fie că sunt sate frumoase, oraşe sau destinaţii turistice”, a declarat Nicolae Marghiol.

Jocul care momentan a fost promovat în sălile de cinema sub forma unui promo, va fi lansat în luna martie, și va fi oferit gratuit pe internet.

Utilizatorii Play România vor putea face un tur prin marile oraşe ale ţării, precum Timişoara, Oradea sau Bucureşti, vor vedea cum este cu barca prin Delta Dunării, ori vor descoperi peisajele din cele mai frumoase sate transilvănene. Călătorii virtuali vor afla, astfel, informaţii inedite despre obiectivele turistice şi despre personalităţile reprezentative ale locurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here