0 Shares 840 Views

A scăpat de două ori de cancer după ce medicii nu îi mai dădeau nici o şansă. Iată care e secretul!

Crina Feb 12, 2015
0 841

După ce medicii nu îi mai dădeau nicio şansă, Nicolae Pop de 70 de ani, ne dovedeşte că de fapt cancerul se poate vindeca.

Girl holding stomach

În anul 1990 bărbatul a fost diagnosticat cu cancer de colon. Acesta a refuzat tratamentele recomandate de medic şi s-a tratat singur cu plante medicinale. A fost operat la Spitalul Militar din Cluj.

“Norocul meu a fost că n-am acceptat să fac iradieri. Nu sfătuiesc pe nimeni să facă. Nimeni în lume nu s-a vindecat de cancer cu iradieri sau cu citostatice, dar la noi se insistă. Celebrul medic John Hopkins spune că prin aceste terapii odată cu otrăvirea celulelor canceroase sunt distruse şi celulele sănătoase, dar şi organe importante precum ficatul, rinichii, inima. Radioterapia pentru nodulii mamari poate duce la metastaze osoase”, declară Nicolae Pop.

Nicolae Pop este din Cluj şi acum prepară ceaiuri medicinale pentru toată lumea. Datorită stilului de viaţă acesta este plin de energie, se trezeşte la 5 dimineaţa şi aleargă kilometri buni prin parc.

Bărbatul nu are studii medicale însă e pasionat de tot ceea ce înseamnă tratament cu plante medicinale.

Verişoara lui, angajată la Spitalul de Oncologie l-a convins să nu facă radioterapie sau chimioterapie.

„M-a convins să mă duc în Baia Mare, unde era un terapeut care lucrat cu plante medicinale. Am făcut un tratament pe bază de mărul lupului şi alte plante. Am băut ceaiuri şi am făcut băi de şezut şi clisme. După trei luni am fost la Oncologie la analize. Medicul mi-a spus: <> Eram pe ultima sută de metri cu cancerul”, spune bărbatul.

Nicolae Pop a început să facă tratament cu mărul lupului: „Pot să spun că tratamentul cu mărul lupului pentru cancer eu l-am promovat la nivel naţional şi chiar mondial”, declară acesta.

După aproximativ 10 ani acesta a făcut din nou cancer la colon: „Problema este că prima dată când am fost diagnosticat nu a fost verificat şi intestinul unde erau nişte polipi care s-au dezvoltat. Am fost din nou operat şi am făcut din nou tratament cu plante. M-am vindecat a doua oară de cancer. Eu sunt recunoscător medicilor care m-au operat, ei mi-au salvat viaţa. Eu lucrez cu medicii, dar nu recomand nimănui citostatice şi iradieri”, spune Nicolae Pop.

Iată care sunt recomandările bărbatului care a trecut de două ori peste această experienţă:
„În primul rând recomand renunţarea la zahăr şi zaharină. După droguri, zahărul provoacă cea mai gravă dependenţă. Nu recomand prăjelile. În ceea ce priveşte carnea recomand doar peştele sau pieptul de pui, preparate la grătar sau în suc propriu”.

În plus, acesta recomandă multă mişcare în aer curat şi nu săli închise de sport.

Sursa: Viata-Sanatate

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category