0 Shares 202 Views

Windows 10, vine cu un nou motor de căutare compatibil cu mai multe tipuri de dispozitive

Crina Ian 24, 2015
0 203

După multe aşteptări Microsoft a prezentat câteva detalii şi modificări ale sistemului de operare Windows 10. Acest software va fi cu mult îmbunătăţit faţă de cele anterioare, va veni cu un nou motor de căutare numit Spartan, care va fi mult mai rapid decât Internet Explorer.

SONY DSC

În plus, acesta va putea fi folosit şi pe alte dispozitive precum telefoane sau tablete.

Căutarea va putea fi făcută vocal fără a fi nevoit să mai tastezi. În plus Windows 10 va veni şi cu un prototip de ochelari holografici.

„Odată cu Spartan, vom avea o experienţă modernă de căutare pe internet, care are caracteristicile pe care utilizatorii le apreciază la FireFox şi Chrome”, a declarat Wes Miller, analist al serviciului Directions on Microsoft.

Cu toate că acest motor de căutare sună promiţător, Microsoft nu renunţă la Internet Explorer, astfel că, dacă vrei, le poţi păstra pe ambele.

Windows 10 va fi disponibil pentru clienţi în acest an şi va fi gratuit pentru utilizatorii versiunilor 7 şi 8.1 şi cei ai sistemului Windows Phone.

Deoarece calculatoarele au pierdut teren în faţa tabletelor şi a telefoanelor, Microsoft are încă mult de lucru pentru a crea un sistem de operare pentru tablete şi smartphone-uri care să concureze cu cele oferite de Apple şi Google.

Sursa: Incont

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category