Cum va arăta televizorul viitorului

0
60

În luna ianuarie în Las Vegas în cadrul unui Show de Electronice a fost prezentat printre alte gadget-uri și televizorul viitorului. Acesta are o formă de sferă, telespectatorii fiind capabili să vadă emisiunile la 360 de grade.

spherical_tv_afp

Proiectul a fost realizat în urma unei colaborări dintre o firmă franceză de software Ateme și o compania britanică, Pufferfish Displays, care produce modulul de proiecție sferic.

Televizorul-sferă „poate să augmenteze experiența unui concert live sau a unui eveniment sportiv”, a spus Antonovich,manager general al Ateme.

Experiența devine una interactivă, a spus și Geoff Kell de la Pufferfish. Ateme și partenerii săi au realizat recent primele transmisiuni în direct la 360 de grade folosind brandul LiveSphere.

„Poți să vezi din unghiuri diferite, așa că dacă urmărești un concert s-ar putea să vrei să fii parte din public, iar apoi să schimbi și să fii parte din formație”, a explicat Antonovich.

Alți parteneri implicați în proiectul LiveSphere sunt grupul finlandez de tehnologie Finwe și compania franceză Kolor. În prezent, partenerii lucrează cu televiziuni din întreaga lume pentru a transmite evenimente în direct folosind formatul interactiv de 360 de grade.

Sursa: Great News

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here