Această reţetă uimitoare te poate ajuta să scapi de un număr mare de boli

0
96

Această reţetă este veche de aproximativ 4000 de ani şi include ingrediente benefice pentru sănătate precum: lămâie, usturoi, ghimbir, oţet din cidru de mere şi miere. Aceste ingrediente combinate oferă beneficii, în special pentru inimă şi pentru sistemul imunitar.

IMG_3283

Aceasta stimulează şi întăreşte sistemul imunitar al organismului, scade nivelul colesterolului, scade tensiunea arterială, previne răcelile şi infecţiile, în plus tratează boli sau afecţiuni precum, hemoroizi, guta, artrită şi dureri ale articulaţiilor.

Reţeta poate fi folosită atât pentru prevenţia unor boli cât şi pentru vindecarea lor.

Persoanele care au făcut tratament cu această reţetă au confirmat că starea lor de sănătate s-a îmbunătăţit.

Iată ce îţi trebuie pentru a obţine acest elixir

– o bucată de ghimbir de 4-5 cm
– ½ ceaşcă suc proaspăt de lămâie
– 25 căţei de usturoi
– 1 ceaşcă de oţet din cidru de mere organic
– 1 ceaşcă de miere naturală

Modul de preparare al acestuia

Într-un bol amestecă o ceaşcă din sucul de lămâie, cu ghimbirul dat prin răzătoare. Ulterior macină cei 25 de căţei de usturoi într-un blender la viteză mare, peste care adaugă o ceaşcă de oţet din cidru de mere.

Amestecă până se omogenizează bine şi adăugă peste mixtura obţinută o ceaşcă de miere şi sucul obţinut din lămâie şi ghimbir. Amestecă această compoziţie până când devine omogenă. Pentru păstrare pune amestecul într-un recipient de sticlă.

Lăsă-l în frigider pentru 5 zile agitându-l ocazional.

Doza recomandată este de 2 linguriţe din această compoziţie dizolvate într-un pahar de apă călduţă. Cel mai bine este să fie consumat dimineaţa, înainte de masă pe stomacul gol.

Deoarece conţine mult usturoi pentru unele persoane este mai greu de suportat, pentru a face mai uşoară consumarea acestui amestec foloseşte puţin pătrunjel.

De asemenea, poţi consuma pătrunjel după ce ai consumat băutura.

Sursa: Frunza Verde

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here