Aşa ceva nu vezi în fiecare zi! Prietenia dintre un leu şi un om a făcut înconjurul lumii

0
168

Animalele sălbatice sunt frumoase dacă le priveşti dintr-un loc sigur şi înfricoşătoare dacă te aflii lângă ele. Acest lucru nu se aplică şi în cazul lui Frikkie Von Solms, un bărbat de 69 de ani din Africa de Sud. Acesta se simte excelent în compania prietenului cu care a stat timp de 11 ani, leul Zion, un leu blând şi iubitor.

tame-pet-lion-zion-frikkie-von-solms-11

Zion s-a născut în captivitate şi a trebuit să fie separat de mama lui Simba, din cauza temerilor că tatăl său îl va ucide. Zion a crescut de mic alături de Von Solms şi astfel a luat naştere o poveste inedită, frumoasă şi sentimentală.

Von Solms iese cu pisica gigant la plimbare, o îmbrăţişează şi are încredere deplină în ea.

„A fost o o experiență unică să cresc odată cu el, să învăţ şi să trăiesc lângă el având în vedere că acesta este un leu „, a spus Von Solms.

„Oamenii vorbesc despre lei ca aceștia sunt doar lei dar au personalitate, au umor și râd. Nu a atacat oameni și am încredere deplina în el. „, a adăugat acesta.

Atunci când Frikkie Von Solms se plimba alături de Zion este nevoit să meargă desculţ deoarece zgomotul făcut de pantofi deranjează felina.

Frikkie a crescut un număr de 19 lei, tigri și gheparzi, dar spune că acesta este special, deoarece au multe în comun şi a avut foarte multe de învăţat de la el.

tame-pet-lion-zion-frikkie-von-solms-3

tame-pet-lion-zion-frikkie-von-solms-10

tame-pet-lion-zion-frikkie-von-solms-9

tame-pet-lion-zion-frikkie-von-solms-8

tame-pet-lion-zion-frikkie-von-solms-6

tame-pet-lion-zion-frikkie-von-solms-1

tame-pet-lion-zion-frikkie-von-solms-2

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here