Vrei un telefon dotat cu internet însă nu eşti dispus să aloci o sumă mare de bani? Iată care este cel mai ieftin telefon cu internet

0
61

Nokia 215 este telefonul prezentat de către Microsoft ca fiind cel mai ieftin telefon cu internet de pe piaţă. Chiar dacă la prima vedere nu pare impresionant, acest telefon are câteva funcţii destul de interesante.

nokia-215

Acest model de telefon este unul considerat de bază, iar dacă până acum aceste telefoane permiteau doar scrierea de SMS-uri şi iniţierea apelurilor, acum Nokia 215 are integrată de către Microsoft și posibilitatea de a se conecta la internet, ceea ce duce la o funcţionalitate mai mare.

Nokia 215 este prevăzut cu aplicaţii precum Facebook, Facebook Messenger, Twitter, MSN Weather, Opera Mini şi Bing.

Aceste aplicaţii, pre-instalate, folosesc internetul prin reţeaua 2G, ceea ce ne spune că viteza nu va fi foarte mare, însă suficientă pentru aceste aplicaţii.

Specificaţiile tehnice nu sunt cele mai performante, hardware-ul este unul modest, display-ul este de 2,4” cu o rezoluţie QVGA (320 x 240 pixeli), camera foto are doar 0,3 megapixeli .

Ţinta telefonului este piaţa din ţările emergente, unde un astfel de telefon ar putea duce socializarea la un alt nivel.

Telefonul dispune de două slot-uri pentru cartele SIM, are radio FM şi o lanternă. În plus, neobişnuit pentru acest gen de telefoane, modelul Nokia 215, vine cu conectivitate Bluetooth.

Impresionant este însă, autonomia bateriei, care conform celor de la Microsoft, ar trebui să ţină în stand-by 29 de zile la o singură încărcare.

Telefonul are preţul de 29 dolari şi cu siguranţă va schimba ceea ce însemna până acum segmentul de jos al pieţei telefoniei mobile. Acest model va apărea în primele lui ale acestui an şi vizează ţări din Europa, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu.

Sursa: Go4it

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here