„Brutalitate” este cuvântul care descrie cel mai bine modul în care această familie îşi tratează câinii

0
81

Într-o curte din oraşul Codlea poţi auzi de la distanţă cum câinii răniţi schelălăie şi lătră cerând ajutor.

caini-microcipare

Vecinii deranjaţi zile înşir de zgomotele scoase de căţeii îndureraţi au chemat poliţia.

Ajunşi la faţa locului poliţiştii au descoperit în curte un număr de 12 câini, o mare parte dintre ei fiind răniţi dupa ce au fost folosiți la vânătoare.

Cei doi soţi refuză să ducă animalele la veterinar susţinând că se pot vindeca singure cu saliva lor.

„Nu îi acordase de peste 10 zile asistență veterinară și susţinea că se va vindeca pentru că se va linge. Un brac german aflat în grajd era rănit la piciorul drept. Ne-a arătat un câine rănit la stomac, vindecat deja, ne-a spus că a fost rănit de mistreț”, a declarat Izabella Bitay, voluntar pentru protecția animalelor pentru ştirile ProTV.

Femeia din acea gospodărie, fără niciun pic de sensibilitate, declară că sunt animalele ei şi poate face ce vrea cu ele: „sunt animalele mele, pot să îi spânzur, sunt câinii mei, sunt ai mei, eu i-am crescut, nu i-am luat de pe stradă”.

Unul din vecini a declarat că de multe ori bărbatul pierde câte un câine, ucis de animalele sălbatice în zilele de vânătare.

În urma acestor sesizări a fost făcută o plângere la Direcția Sanitar Veterinară unde vor fi stabilite condițiile în care sunt ținute animalele si astfel se va decide dacă familia va fi sancţionată sau nu.

Sursa: Stririle ProTV

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here