Un psiholog ne ajută să ne îndeplinim planurile făcute de Anul Nou

0
46

La trecerea dintre ani suntem obişnuiţi să lăsăm vechiul an în urmă şi să ne facem planuri pentru ceea ce urmează, însă de cele mai multe ori nu reuşim să ne respectăm hotărârile pe care le luăm de Anul Nou. Acest fapt se datorează de cele mai multe ori oboselii.

db99454f-bbf0-4067-a0fd-ee0dab007a16

Profesorul Richard Wiseman, psiholog la University of Hertfordshire, Marea Britanie, ne sfătuieşte să ne odihnim mai mult pentru a putea să ne îndeplinim obiectivele.

Acesta afirmă că oboseala slăbeşte voinţa astfel că, persoanele care dorm mai puţin de 7 ore pe noapte sunt persoanele cu o voinţă mai slabă.

Specialistul consideră că un sport sau o organizare acerbă nu va rezolva această problemă ci un somn lung.

Acesta recomandă să mergem la sală seara şi nu dimineaţa, pentru a ne odihni mai bine. Dacă te hotărăşti să mergi dimineaţa la sală, dormi şi mai puţin si astfel va scadea și ambiția ta în îndeplinirea obiectivelor.

Într-un studiu realizat în 2010, prof. Wiseman a demonstrat că aproximativ 80% dintre britanicii care decid, cu prilejul Anului Nou, să facă schimbări în viaţa lor renunţă foarte repede, chiar înainte ca luna ianuarie să ia sfârşit.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here