Gest emoționant făcut de soția lui Klaus Iohannis

0
54

Carmen Iohannis a făcut un gest emoționant, pe care nicio altă soție a vreunui președinte al României nu l-a făcut până acum.

johannis-carmen-klaus-iohannis

Prima Doamnă și-a invitat elevii la Cotroceni într-o vizită istorică. ”Ne-a invitat la Cotroceni și sperăm să rămână valabilă invitația și după plecarea dânsei. Nouă ne pare rău că pleacă, este o doamnă extraordinară, ne făcea să râdem, dar și reușea să ne facă să învățam”, a spus un elev al Primei Doamne.

Soția președintelui va mai rămâne la școală un semestru, după care va alege dacă cere transferul la o unitate de învățământ din București sau va renunța la învățământ pe perioada derulării mandatului prezidențial.

”Din câte o cunosc pe doamna Iohannis, sigur va rămâne să-și încheie situația pe semestrul întâi. Deocamdată nu și-a depus nicio cerere la Inspectorat. Are mai multe posibilități, își poate cere transferul, detașarea sau poate să-și păstreze catedra de la Gheorghe Lazăr. Dacă vrea să plece din semestrul al doilea, trebuie să depună o cerere înaintea începerii semestrului”, a declarat inspectorul școlar general, Ștefan Firu.

Sursa: Turnul Sfatului

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here