Carmen Iohannis nu are pagină personală de Facebook. Cu toate acestea pe Facebook sunt zeci de pagini false cu numele ei

0
66

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis a descoperit recent că are pe Facebook pagină personală, cu toate că ea nu a avut vreodată așa ceva!

646x404

Aproape 4.000 de oameni urmăresc unul dintre cele mai active conturi de socializare creat cu numele Carmen Iohannis. Peste 3000 dintre ei au apreciat cea mai recentă dintre postări, din ziua în care președintele și prima doamnă s-au instalat la Cotroceni.

Pe pagină apar însă și imagini cu actualul sef al statului din perioada în care era primar al Sibiului dar și diverse portrete ale președintelui. Mii de like-uri au strâns și pozele cuplului Iohannis în concediu, un tablou din copilaria doamnei dar și scenele în care este alături de elevi.

Încet încet fanii au intrat la bănuieli după ce au văzut că unele dintre postări sunt pline de greșeli gramaticale. O parte se arată indignați că cineva se folosește de identitatea soției președintelui.

Cea mai activă dintre paginile create pe numele lui Carmen Iohannis a strâns deja peste 24.000 de like-uri, iar pe un cont apar fotografii din tinereţea celor doi.

În realitate, Carmen Iohannis nu are pagină de Facebook, au declarat surse din Administraţia Prezidenţială. Nici pagina citată în presă, nici celelalte pagini cu numele primei doamne nu aparţin acesteia.

Pe de altă parte, sursele citate susţin că soţia preşedintelui îşi va deschide o pagină de Facebook în perioada următoarea. Aceasta intenţionează să fie mult mai implicată în viaţa publică decât precedentele soţii de preşedinţi, în special în zona umanitară.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here