Scăpăm de ger dar se întorc ninsorile!

0
53

După cel mai friguros Revelion din ultimii din ultimii 53 de ani. când temperaturile au variat, în general, între minus 20 şi minus 10 grade și chiar în unele zone au fost chiar mai scăzute, minima termică fiind înregistrată la Întorsura Buzăului – 31 de grade, iată că vremea începe să se încălzească uşor şi temperaturile revin, treptat, la valorile specifice acestei perioade din an.

femeie-haine-frig_180edfbab6

Sâmbătă, 3 ianuarie, temperatura va continua să crească uşor, astfel că vremea va deveni în general normală din punct de vedere termic, adică maximele vor fi între minus 3 grade în estul Transilvaniei şi 5-6 grade în dealurile subcarpatice, iar în Muntenia ajung la minus un grad.

De duminică, se schimbă vremea Conform ANM, duminică ninge temporar pe arii extinse în vest, în centru dar şi în nord şi în în nord-est, precum şi la munte.

În celelalte regiuni cad precipitaţii mixte, predominant ninsori. Vântul suflă mai tare la munte, dar şi în sud şi în centru, iar maximele sunt între minus 4 şi 4 grade Celsius.

De luni până la jumătatea săptămânii viitoare vemea se va răci din nou, devenind local geroasă în timpul nopţilor şi dimineţilor. În prima jumătate a intervalului va ninge, pe arii extinse în centrul, nordul şi nord-estul teritoriului şi local în rest.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here