0 Shares 342 Views

Un cerșetor a primit 100 de dolari. Ce a făcut cu ei a emoționat o lume întreagă!

admin Dec 26, 2014
0 343

Un om al străzii a impresionat o lume întreagă prin gestul pe care acesta l-a făcut după ce a primit 100 de dolari de la o persoană. El a intrat într-un magazin și de toți banii a cumpărat alimente pe care apoi le-a împărțit altor cerșetori de pe drum.

homeless-man

Chiar dacă pe străzile din Florida se găsesc la tot pasul panouri de avertizare din care oamenii sunt sfătuiți să nu le dea bani cerșetorilor pentru că acești îi cheltuie pe alcool, un blogger din Statele Unite a vrut să vadă dacă acest lucru este adevărat sau nu.

Josh Paler Lin i-a oferit unui cerșetor 100 de dolari, și cu ajutorul unui prieten care avea o cameră de filmat l-a urmărit pe acesta, să vadă ce va face cu banii.

Omul a intrat înt-un magazin de unde a iesit cu sacoșa plină. Mare le-a fost surprinderea celor doi atunci când l-au urmărit pe cerșetor care s-a indreptat spre un parc, când acesta a scos din sacoșă mai multe alimente pe care le-a împărțit celorlalte persoane fără adăpost din parc.

Bloggerul i-a marturisit atunci cerșetorului că l-a filmat, convins fiind că acesta își va lua alcool de banii pe care i-a primit.

Acesta i-a explicat că nu putea să facă acest lucru, pentru că îi întelege pe cei de seama lui care au ajuns în situațiile de a-și pierde tot și de a nu avea unde locui, el însuși trăind această experiență.

Cerşetorul i-a povestit bloggerului şi cum a ajuns pe străzi. Omul a renunţat la slujbă pentru a avea grijă de părinţii bolnavi, iar după ce aceştia au murit şi-a pierdut casa.

Împresionat de drama acestuia, bloggerul i-a facut publică povestea reușind să strângă din donații până în prezent aproape 100.000 de dolari. Site-ul pe care se pot face donații poate fi accesat aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category