Robbie Williams va susține un concert la București pe 17 iulie 2015!

0
65

Cântărețul Robbie Williams va concerta în România anul viitor. Informația a fost confirmată de Sorina Burlacu, managerul Events, companie care ar putea să se ocupe de organizarea acestui eveniment.

williams

„Robbie Williams sigur va veni la București. Am depus oferta, dar nu e confirmat cine va fi promoterul. Am mai depus oferte Marcel Avram și Emagic. Așteptăm decizia managementului”, a declarat Sorina Burlacu.

„Concertul nu va fi organizat pe Arena Naţională, ci în Piaţa Constituţiei, managementul lui a solicitat locaţia”, a mai spus Sorina Burlacu.

Se pare că data aleasă pentru a susține concertul în București este 17 iulie 2015.

Pe site-ul oficial al cântăreţului, nu există informaţii în legătură cu un eventual concert organizat în România. Însă a fost anunţat turneul „Let Me Entertain You”, pe care artistul îl va susţine în 2015.

Turneul „Let Me Entertain You” va debuta în martie 2015, iar Robbie Williams are programate până în prezent concerte în oraşe precum Madrid (25 martie), Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here