0 Shares 58 Views

Invitat surpriză la recepția oferită de Klaus Iohannis la Cotroceni

admin Dec 24, 2014
0 59

La recepția oferită de Klaus Iohannis cu prilejul investirii acestuia în funcția de președinte al României, a fost invitat și Valentin Astănculesei, tânărul care cu ocazia Zilei Naționale a României a cântat la pian în gara centrală din Amsterdam imnul național.

Screen Shot 2014-12-24 at 18.34.01

Preşedintele Iohannis i-a mulţumit, pe profilul său de Facebook, lui Valentin Astănculesei, pentru că a acceptat invitaţia sa de a interpreta imnul şi la Cotroceni.

„Îi mulţumesc tânărului Valentin pentru momentul deosebit pe care ni l-a oferit tuturor celor prezenţi ieri la Palatul Cotroceni”, a scris acesta pe Facebook.

Valentin Astănculesei nu caută neapărat notorietatea, el refuzând invitația lansată de către televiziunea Antena 3 de a apărea în cadrul unei emisiuni moderate de către Mihai Gâdea.

„Am primit câteva mesaje din partea unor oameni din media, iar într-unul din ele am fost invitat astăzi (n.r. de 1 Decembrie) la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Mi-au vorbit frumos, și mi-au pus la dispoziție și un pian și cu toate că părinții mei nu și-ar mai fi încăput în pene de bucurie dacă m-ar fi văzut pe ecran, i-am refuzat. Nu sunt un simpatizant al antenelor, cu atât mai puțin al domnului Gâdea și consider că am luat cea mai bună decizie”, și-a explicat tânărul gestul.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category