YotaPhone 2, telefonul cu două ecrane

0
50

Dacă credeai că tehnologia în materie de telefoane mobile a atins nivelul maxim, iată că cei de la Yota Devices vin cu ceva nou, un telefon cu două ecrane.

YotaPhone_Photo_4

În plus acest telefon vine cu îmbunătăţiri la toate capitolele. Ecranele acestui telefon conferă utilizatorului o experienţă inedită.

Unul din cele două ecrane este Full HD AMOLED de 5˝, iar cel secundar E-Ink cu diagonală de 4,7˝ şi rezoluţie de 960 x 540 având roluri clar definite.

Telefonul are un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 de 2,2 GHz, 2GB RAM şi 32GB spaţiu intern de stocare, o baterie de 2.500 mAh, cameră foto principală de 8 megapixeli şi una secundară de 2 megapixeli.

Chiar dacă pentru unii dintre noi ecranul secundar pare inutil, pentru majoritatea ideea a fost apreciată.

Deoarece la primul telefon de acest gen scos pe piaţă si anume YotaPhone 1 nu se putea lucra şi nu se putea scrie pe display-ul secundar, publicul a fort nemulţumit. Însă, iată că acum YotaPhone 2 se prezintă impecabil.

Telefonul rulează Android KitKat 4.4.3 şi există zvonuri că ruşii ar urma să lanseze un upgrade de Android 5.0 Lollipop în prima parte a anului viitor.

yotaphone2-back-and-front

Ecranul E-Ink este impresionant, ecranul principal este la fel ca majoritatea celor de pe piaţă, iar design-ul este unul solid.

Preţul însă, nu este de loc atractiv şi va face probabil vânzarea acestui telefon greoaie, acesta urmând să coste aproximativ 3.000 de lei.

Sursa

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here