Joe Cocker a murit la vârsta de 70 de după o luptă crâncenă cu cancerul

0
47

Joe Cocker, unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică soul din lume, cu o carieră în muzică de patru decenii a decedat din cauza complicaţiilor generate de un cancer pulmonar.

joe-cocker

Conform impresarului, Barrie Marshall, cântăreţul a decedat duminică seara în Statele Unite ale Americii.

„A fost un om pur şi simplu unic şi golul pe care dispariţia lui îl lasă în inimile noastre va fi imposibil de umplut”, a declarat Barrie Marshall.

Joe Cocker are milioane de admiratori în întreaga lume şi mereu a susţinut concerte cu casă închisă, fiind unul din puţinii artişti care au reuşit să rupă bariera dintre generaţii.

Joe Cocker va rămâne în istorie ca fiind unul dintre cei mai de succes şi populari artişti ai lumii. Cântăreţul este cunoscut în special pentru melodiile „You can leave your hat on”, „Unchain my heart” sau „Summer în the city”, melodii care au ridicat mii de spectatori în picioare.

A avut în cei 40 de ani de cariera peste 20 de albume. Multe dintre acestea au primit premii, astfel ca Joe Cocker a devenit o adevărată legendă a muzicii.

În august 2013, Joe Cocker a susţinut al patrulea concert al său în România, concert la care au participat peste 4.000 de fani ai muzicii sale.

Cunoscut pentru vocea sa, Cocker şi-a început cariera muzicală în barurile şi cluburile din Sheffield, în anii 1960.

Chiar daca el a plecat dintre noi, muzica lui va rămâne pe vecie şi va binedispune în continuare o mulţime de oameni.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here