0 Shares 106 Views

Vizită surpriză a lui Traian Băsescu imediat după ce a plecat de la Palatul Cotroceni

admin Dec 21, 2014
0 107

Fostul președinte al României, Traian Basescu, a mers, duminică, imediat după ce părăsit Palatul Cotroceni, la sediul trustului de presă Ringier, care detine Evenimentul Zilei și Libertatea.

basescu-rzv-465x390

Aici fostul președinte al României a acordat un scurt interviu publicației, după care a urmat o sedință foto punctată cu multă voie bună de partea tuturor.

„Am plecat foarte liniștit de la Cotroceni, împăcat, cu sentimentul că poate puteam să fac mai bine, dar or să spună alții ce puteam să fac mai bine”, a spus acesta.

Întrebat dacă are emoții cu privire la ce i se poate întâmpla că nu mai este Președinte, el a replicat pe un ton mai serios: „Nu prea am sentimentul ăsta de teamă”.

Un moment spumos s-a petrecut atunci când Traian Băsescu a mers în redacția de la Libertatea. Angajatii au spus că i-au pregătit un cadou, moment în care Băsescu a replicat: „Să nu-mi spuneți că-mi dați fata de la pagina 5!”.

În amuzamentul tuturor, lui Băsescu i s-a spus că nu poate să fie vorba de așa ceva, la care fostul șef al statului a glumit iar: „A, nu lucrează duminica?”

Sursa Stiri pe surse

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category