0 Shares 1304 Views

Iată câteva idei să-ţi împodobești bradul cu ornamente făcute în casă

admin Dec 12, 2014
0 1305

Această perioadă este o perioadă plină de magie, în care toată lumea e mai darnică şi mai fericită. Această sărbătoare devine şi mai frumoasă dacă confecţionezi ornamente împreună cu cei dragi.

o

Îţi prezint câteva idei care te pot inspira să faci din locuinţa ta un loc magic şi călduros

1. Pinguini simpatici

114

Ai acasă becuri care s-au ars şi pe care nu le mai foloseşti? Nu le arunca, poţi crea cu ele nişte ornamente simpatice. Pictează becul cu culoare acrilică albă şi neagră, astfel încât să arate exact ca un pinguin. Lasă-l să se usuce, lipeşte o bucată de sfoară în formă de buclă de filetul becului pentru al putea agăţa în pomul de Crăciun. Ulterior, cu o pensulă subţire desenează ochii şi nasul pinguinului. Pentru a acoperi filetul îi poţi pune o bucată de material sau poţi croşeta ceva ca pentru caciulă și la fel poţi face şi în privinţa fularului.

2. Rotiţele şi mecanismele din pom îi pot oferi un aer ştiinţific

213

Prinde diverse mecanisme, din produse pe care nu le mai foloseşti, cu sârmă în bradul tău. Va arăta inedit şi interesant în același timp.

3. Ornament dintr-o ceaşcă de ceai

34

Foloseşte-te de o ceaşcă de ceai pentru a obţine un ornament drăguţ şi zgomotos. Ai nevoie de un clopoţel pe care să îl prinzi de o sfoară şi ulterior de fundul ceştii în interior. Poţi orna ceaşca în final lipind pe ea o fundiţă.

4. Globuleţe din CD-uri vechi

4p1

Cu toţii avem CD-uri vechi în casă, unele din ele poate nici nu mai funcţionează, însă cu ajutorul lor poţi obţine globuleţe strălucitoare. Taie cu grijă un CD cu ajutorul unei foarfece în forme neuniforme şi lipeşte-le ulterior cu superglue pe un glob transparent.

5. Mănuşi atârnate în Pomul de Crăciun

56

Nişte mănuşi mici de copilaş atârnate în copac vor aduce un farmec aparte în brăduţul tău.

6. Ornamente din dopuri de vin

65

Lipeşte câteva dopuri de vin în formă de brăduţ, coroniţă sau acadea. Le poţi orna cu o fundiţă şi astfel ai obţinut câteva ornamente pentru masa de Crăciun.

7. Glob din trandafiri formaţi din pagini de carte

74

Taie fâşii lungi dintr-o carte şi rulează-le formând astfel un trandafiraş. Repetă această procedură până obţii mai mulţi astfel de trandafiri. Lipeşte trandafirii astfel obţinuţi pe un glob format din hârtie mototolită în mărimea în care o doreşti, obţinând astfel un glob simpatic. Lipeşte o bucată de panglică într-un capăt pentru a obţine astfel o agățătoare.

8. Desene cu reni pe globurile tale

8p1

Poţi obţine o amintire plăcută pentru familia ta cu puţină imaginaţie. În acelaşi timp este o bună modalitate prin care poţi dezvolta creativitatea copilului tău. Pune-ţi copilul să înmoaie degetul în culoare acrilică maro şi să decoreze un glob. După ce s-a uscat vopseaua pictează două corniţe şi ochii renului. Astfel copilul tău va fi entuziasmat şi va lăsa în urmă o amintire plăcută.

9. Glob dintr-un ghem de lână

143

Într-un ghem de lână înfige două beţe chinezeşti sau două creioane pentru a obţine un glob aparte.

10. Globuri colorate

162

Umple un glob transparent cu biluţe sau cu bomboane mici colorate. Globul va arăta extraordinar în bradul tău.

You may be interested

Unchiul copilul umilit de Moş Nicolae sare în apărarea mamei. “Moşul vine cu daruri şi cu bota”
Incredibil
shares0 views

Unchiul copilul umilit de Moş Nicolae sare în apărarea mamei. “Moşul vine cu daruri şi cu bota”

Aurora - Dec 30, 2017

Un filmuleţ care a circulat zilele trecute pe internet în care un bărbat deghizat în Moş Nicolae ameninţă şi umileşte un băieţel în…

Un nou fel de a-ţi modela sprâncenele cucereşte internetul și promite să te aducă în centrul atenţiei de Sărbători
Lifestyle
shares0 views

Un nou fel de a-ţi modela sprâncenele cucereşte internetul și promite să te aducă în centrul atenţiei de Sărbători

Aurora - Dec 30, 2017

După moda „sprâncenelor ondulate” o altă tendinţă cel puţin la fel de bizară, dar măcar în acord cu sărbătorile tinde să cucerească internetul.…

Era hărțuit la şcoală, dar a demonstrat că este un învingător. Celebrităţi precum Katy Perry, Snoop Dogg sau Chris Evans îi stau alături
Emotional
shares0 views

Era hărțuit la şcoală, dar a demonstrat că este un învingător. Celebrităţi precum Katy Perry, Snoop Dogg sau Chris Evans îi stau alături

Aurora - Dec 30, 2017

Săptămâna trecută un filmuleţ cu un băietele din Keaton Jones un băieţel din Knoxville devenea viral. Băiatul era hărțuit la şcoală de către…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category