0 Shares 113 Views

Google Translate se îmbunătăţeşte. Iată cum îţi uşurează această aplicaţie viaţa!

Crina Dec 09, 2014
0 114

Google, Inc. a achiziţionat Quest Visual pe 16 mai 2014, în scopul de a încorpora Word Lens în Google Translate. Ca urmare, toate caracteristicile Word Lens sunt acum disponibile gratuit pe smartphone-uri.

WordLensDemo5Feb2012

Lens Word este o aplicație de traducere din diferite limbi internaționale. Aplicaţia utilizează camerele smartphone-urilor și dispozitive similare pentru a scana rapid și pentru a identifica textul străin pe care apoi îl traduce.

Cuvintele sunt afișate în contextul original pe fundal, iar traducerea este realizată în timp real, fără conexiune la internet.

Aplicația este disponibilă în prezent pentru Apple– iPhone, iPod, și iPad precum și pentru o selecție de smartphone-uri Android.

Această funcţie va fi implementată în noul Google Translate, iar în timp real vei putea traduce texte doar cu ajutorul camerei de filmat de la telefon fără a fi nevoit să tastezi textul.

În plus, noua aplicaţie Google Translate va putea identifica limba, în timpul conversaţiilor şi le va traduce. Astfel că dacă, un american şi un francez se întâlnesc, aceştia vor putea comunica fără probleme deoarece traducerea rămâne în „mâinile” aplicaţiei Google Translate.

Momentan aplicația poate face traduceri din şi în engleză, franceză, germană, italiană, portugheză, rusă şi spaniolă.

De acum comunicarea va fi floare la ureche chiar dacă nu înţelegi nici măcar o boabă din ceea ce spune străinul cu care conversezi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category