0 Shares 62 Views

Compania Xiaomi ar putea să ia locul celor de la Apple şi Samsung

admin Dec 09, 2014
0 63

Xiaomi este o companie înfiinţată în anul 2010 care a înregistrat o creştere a vânzărilor considerabilă, în special în anul 2014 datorită telefonului Xiaomi Mi3 si Mi4, devenind astfel un concurent important pentru Apple şi Samsung.

apple-vs-samsung

Această companie a reuşit într-un an de zile să depăşească branduri importante de pe această piaţă precum: Lenovo, HTC, LG şi Huawei, astfel că au devenit al treilea mare producător de telefonie din lume.

Însă obiectivele lui Lei Jun, deţinătorul companiei, sunt mai mari decât atât. Acesta consideră că in maxim 10 ani va putea detrona cei doi concurenţi și e convins că va deveni numărul unu la nivel mondial.

Xiaomi-Mi3-lauch-India

Ceea ce este de remarcat şi apreciat la această companie este că a avut un număr mare de vânzări fără ca aceasta să aibă produse în multe ţări şi nicio promovare agresivă.

Momentan, produsele lor sunt livrat doar în câteva ţări din Asia şi foarte puţin în Europa. Intenţia CEO-lui de a se extinde în cât mai multe ţări va avea un impact important cu privire la vânzările acestea.

Sursa

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category