0 Shares 142 Views

Un experiment care ne arată cât de dăunătoare este Coca Cola

admin Dec 04, 2014
0 143

Un bărbat dn Los Angeles a decis să facă un experiment pentru a arăta tuturor cât de mult dăunează consumul de Coca Cola.

George-Prior

George Prior în vârstă de 50 de ani a consumat timp de o lună câte 10 doze de Coca Cola, echivalentul a 3300 ml de Cola zilnic.

Efectele dăunătoare au putut fi văzute atât în exterior cât şi în interiorul organismului. Bărbatul a luat în greutate mai bine de 10 kilograme în doar o lună, muşchii acestuia au dispărut, în schimb s-a depus numai grăsime.

De asemenea, tensiunea arterială a înregistrat o creştere semnificativă, de la 129/77 cât o avea înainte de experiment la 145/96.

George-Prior (1)

Coca Cola conţine o cantitate mare de zahăr care, consumată zilnic, afectează organismul.

Bărbatul recomandă tuturor să renunţe la obiceiul de a consuma această băutură.
„Oamenii trebuie să fie conştienţi de efectele nocive pe care le are zahărul asupra sănătăţii lor. Experimentul a fost unul dificil. Trebuie să recunosc că a fost o povară să consum o cantitate atât de mare de Coca Cola. Aveam mereu o senzaţie de saţietate”, a declarat George Prior.

„Până la urmă, băuturile carbogazoase sunt legale, la fel şi zahărul, prin urmare doar consumatorul poate alege să fie sau nu responsabil”, adaugă acesta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category