Un experiment care ne arată cât de dăunătoare este Coca Cola

0
68

Un bărbat dn Los Angeles a decis să facă un experiment pentru a arăta tuturor cât de mult dăunează consumul de Coca Cola.

George-Prior

George Prior în vârstă de 50 de ani a consumat timp de o lună câte 10 doze de Coca Cola, echivalentul a 3300 ml de Cola zilnic.

Efectele dăunătoare au putut fi văzute atât în exterior cât şi în interiorul organismului. Bărbatul a luat în greutate mai bine de 10 kilograme în doar o lună, muşchii acestuia au dispărut, în schimb s-a depus numai grăsime.

De asemenea, tensiunea arterială a înregistrat o creştere semnificativă, de la 129/77 cât o avea înainte de experiment la 145/96.

George-Prior (1)

Coca Cola conţine o cantitate mare de zahăr care, consumată zilnic, afectează organismul.

Bărbatul recomandă tuturor să renunţe la obiceiul de a consuma această băutură.
„Oamenii trebuie să fie conştienţi de efectele nocive pe care le are zahărul asupra sănătăţii lor. Experimentul a fost unul dificil. Trebuie să recunosc că a fost o povară să consum o cantitate atât de mare de Coca Cola. Aveam mereu o senzaţie de saţietate”, a declarat George Prior.

„Până la urmă, băuturile carbogazoase sunt legale, la fel şi zahărul, prin urmare doar consumatorul poate alege să fie sau nu responsabil”, adaugă acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here