0 Shares 108 Views

Reacție incredibilă a tânărului care a cântat imnul României la pian în Amsterdam: a refuzat să apară la Antena 3

admin Dec 02, 2014
0 109

V-am prezentat într-un articol precedent ideea unui român stabilit în Amsterdam care cu ocazia zilei de 1 decembrie a interpretat la pian „Deșteptă-te Române” în gara centrală.

Valentin-Astanculesei

Ulterior tânărul a primit invitația de a apărea în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3.

Acesta l-a refuzat elegant pe directorul Antenei 3, spunându-i că această televiziune nu se regăsește printre simpatiile sale, și cu atât mai mult, nu are nicio simpatie pentru Mihai Gâdea.

“Sunt copleșit de atâtea mesaje, vă mulțumesc frumos! N-am televizor și nu știu ce emisiuni sau știri mai sunt, dar știu de la voi că am apărut azi la știri datorită share-urilor voastre și vă multumesc! Am primit câteva mesaje din partea unor oameni din media, iar într-unul din ele am fost invitat astăzi (n.r. de 1 Decembrie) la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Mi-au vorbit frumos, și mi-au pus la dispoziție și un pian și cu toate că părinții mei nu și-ar mai fi încăput în pene de bucurie dacă m-ar fi văzut pe ecran, i-am refuzat. Nu sunt un simpatizant al antenelor, cu atât mai puțin al domnului Gâdea și consider că am luat cea mai bună decizie”, a scris tânărul Valentin Astănculesei, pe pagina sa de Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=4uXF02GP–o&feature=youtu.be

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category