Ti-au lipsit sporturile de iarnă? Începând cu acest weekend poţi să le practici în Valea Prahovei

0
71

Pentru cei care vor să petreacă această minivacanţă practicând sporturile preferate, schi, snowboard sau o distracţie cu sania se pot orienta către Valea Prahovei pe pârtia Cazacu. Autorităţile au anunţat, miercuri, că au început acţiunea de înzăpezire a pârtiilor Cazacu Începători şi Cazacu Variantă.

poiana_brasov_58958300

Nu se ştie încă dacă secţiunea Cazacu Variantă, care are o lungime de 400 metri va fi disponibilă pentru schiat în acest weekend însă se fac toate eforturile necesare în acest sens.

În schimb secţiunea de Începători va fi cu siguranţă disponibilă, aceasta având o lungime de 160 metri, o lăţime de 30 metri şi o diferenţă de nivel de 24 de metri.

Alexandru Debreţi, administratorul pârtiei susţine că este ajutat de temperaturile joase, pentru a deschide pârtia „în proporţie de 99,99 la sută în vacanţa de 1 Decembrie se va putea schia, iar stratul de zăpadă va ajunge la 20 de centimetri”, declară acesta.

Pârtia de schi Cazacu Varianta din Azuga este o pârtie omologată de Ministerul Turismului, care are un grad mediu de dificultate.

De asemenea, este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Valea Prahovei, un obiectiv pe care nu trebuie să îl ratezi.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here