0 Shares 116 Views

Şi totuşi, ce are de gând să facă Klaus Iohannis pentru România?

Crina Dec 01, 2014
0 117


De două săptămâni am votat şi majoritatea a decis, noul preşedinte va fi Klaus Iohannis. Ştie cineva însă, care sunt planurile lui pentru acest popor?

iohannis6750244-mediafax-foto-silviu-matei

Dacă înainte de alegeri Klaus Iohannis nu părea să aibă un plan bine pus la punct cu ceea ce va face atunci când va ajunge la putere acum lucrurile par şi mai incerte, Iohannis pare să ţină toată situaţia la un nivel discursiv. În plus, acesta trasează directive şi ordine dar nu pare că se va implica imediat ce va ocupa scaunul puterii.

El spune care sunt minusurile ţării şi unde ar trebui lucrat, însă până acum nu a venit cu nici un plan concret sau cu ceva propuneri.

Important este să se vadă şi acţiuni mai ales în ceea ce priveşte politica externă care este una dintre cele mai importante responsabilităţi ale preşedintelui unui stat.

Klaus Iohannis pune accent pe politica externă şi e conştient că trebuie să facă ceva în legătură cu asta şi mai ales să se bazeze pe NATO, UE și parteneriatul strategic cu SUA dar toate declaraţiile lui sunt mult prea generale şi nimic concret, ceea ce ridică câte un semn de întrebare.

De asemenea, dacă va mai aduceţi aminte înainte de alegeri Klaus Iohannis a pus accent pe importanţa educaţiei, dar parcă a renunţat să facă propuneri şi în privinţa asta. Aceeași situație se aplică și în ceea ce privește economia ţării.

Ce e drept este încă devreme să ne pronunţăm cu privire la acţiunile sale, însă pentru moment Klaus Iohannis nu pare să aibă propuneri pentru a îmbunătăţi nivelul de trai.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category