Cum să câștigi 1000 de lei în cel mai simplu mod

0
49

Dacă ești în căutarea unui câștig facil, acum visul tău poate deveni realitate. Nu trebuie să faci nimic deosebit, nimic special.

Screen Shot 2014-11-27 at 17.38.45

Este vorba despre un proiect social implementat de către un site online care încurajează cumpărătorii să solicite bonul de casă atunci când cumpără un lucru, indiferent care ar fi el.

Ulterior seria și numarul bonului trebuie introdu-se pe site-ul campaniei, urmând ca în fiecare zi de întâi a lunii să fie declarat un câștigător.

Scopul acestei campanii este de a reduce evaziunea fiscală în România, și de a-i reclama pe acei agenți economici care nu respectă legea.

Pentu a te înscrie ai nevoie de orice bon fiscal eliberat de o societate comercială înregistrată in România. Acest bon trebuie sa fie eliberat în luna curentă. Pentru a te înscrie, trebuie să introduci pe site-ul tombolei datele de pe bon: numărul bonului, seria casei de marcat (cea aflata in dreapta semnului RL) și data la care a fost eliberat acesta.

Cu cât înscrii mai multe bonuri cu atât șansele tale de câștig sunt mai mari, premiul lunar fiind în valoare de 1000 lei.

Scopul acestei tombole este de a realiza o campanie de informare legată de importanța cumpărării pe baza unui bon fiscal.

“Consumatorii care vizitează siteul www.tombolabonului.ro pot contribui la scăderea evaziunii fiscale reclamând pe acei comercianți care nu respectă legea. Acțiunea de a reclama un comerciant care nu emite bon fiscal va contribui pe termen lung la diminuarea activităților frauduloase ale unor agenți economici”, susțin reprezentanții inițiativei.

SUCCES!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here