Propunere inedită din partea Simonei Halep pentru Klaus Iohannis

0
53

După ce pe toata perioada campaniei electorale ne-am pomenit cu numele Simonei Halep asociat de cel al lui Victor Ponta, se pare că fără voia ei, iată că acum Simona Halep este cea care încearcă să se apropie de viitorul președinte al României.

Screen Shot 2014-11-22 at 18.19.07

Odată cu terminarea alegerilor prezidențiale, lucrurile par să intre pe un făgaș normal. Despre pasiunile lui Klaus Iohannis vom afla cu siguranță mai multe în viitorul apropiat. Însă una dintre ele a fost deja descoperită: sportul. Fostul primar sibian se declară un împătimit al ciclismului și al tenisului.

Simona Halep aflând despre această săbiciune a viitorului președinte i-a și făcut o propunere acestuia: „Pentru că sunteți un mare fan al sportului pe care îl practic, am marea onoare, domnule Președinte, să vă întreb dacă puteți să vă alăturați echipei noastre de Fed Cup, în luna februarie, la Galați, să cântăm împreună pe teren imnul național al țării noastre?”, i-a transmis Simona Halep.

Răspunsul lui Klaus Iohannis nu a întârziat să apară și este lesne de ghicit că a fost unul pozitiv: „Îi mulțumesc domnișoarei Simona Halep pentru încredere și pentru întrebare. Răspunsul meu este: Da, se poate”, a transmis Klaus Iohannis pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here