Klaus Iohannis primul politician român care trece de bariera celor un milion de LIKE-uri pe Facebok

0
77

Klaus Iohannis a realizat o performanță remarcabilă prin câștigarea alegerilor prezidențiale de duminica trecută când probabil nimeni în afară de diaspora nu-i mai dădea nicio șansă.

iohannis

Trebuie să vă reamintesc că acesta a avut de recuperat o diferență de 10%, distanță care îl separa de oponentul său Victor Ponta. Și nu numai că a recuperat această diferență dar a reușit să câștige cel de-al doilea tur de scrutin cu un avans de 10% față de contracandidatul său.

Dar acum noul președinte a devenit și mai celebru reușind un adevărat record pe site-ul de socializare Facebook, care mulți spun că, de fapt i-a deschis drumul spre președinție.

Klaus Iohannis nu este numai cel mai popular politician în țară, ci și în Europa, după ce pagina lui de Facebook a reușit să treacă de un milion de fani.

Marți dimineața, pagina de Facebook a noului președinte ales al României număra deja peste 1.000.000 de LIKE-uri.

Pe pagina acestuia a fost schimbată și fotografia de profil, vechiul motto „ne-am luat țara înapoi” fiind înlocuit de cel nou – „hai să trecem la treabă”.

Potrivit fanpagelist, Iohannis a devenit primul politician european care a reușit să adune peste un milion de like-uri, ajungând pe locul 15 în lume la categoria politicieni, și top 3 politicieni non-americani.

El a reușit să-i depășească pe Angela Merkel ( peste 890.000 de aprecieri), Nicolas Sarkozy (992.000 like-uri), David Cameron, Silvio Berlusconi, Jose Barroso sau Tony Blair.

Klaus-Iohannis-Facebook1

Duminică, la scurt timp de la închiderea votului și anunțarea câștigătorului, pagina de Facebook avea 871.000 de aprecieri.

Klaus-Iohannis-Facebook-2

Luni seara, la mai puțin de 24 de ore, pagina de Facebook a viitorului președinte arăta 994.000 de like-uri, iar marți dimineața depășea deja un milion de fani.

Klaus-Iohannis-Facebook-18Nov2014

Sursă: foxcrawl.com

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here