Studenţii vor avea liber în acest week-end, pentru a putea vota la ei acasă

0
72

La alegerile din 16 noiembrie studenţii vor putea vota de acasă, chiar dacă au dreptul de a vota pe listele suplimentare. Această decizie a fost luată de Ministrul Educaţiei, Remus Pricope.

Studenti_900

„Decizia MEN vine în sprijinul facilitării exercitării dreptului la vot pentru studenţi şi personalul din universităţi, care au domiciliul în alt loc decât acela unde îşi desfăşoară activitatea academică.

MEN precizează că instituţiile de învăţământ superior sunt cele care, în baza autonomiei universitare, hotărăsc zilele când se vor recupera cursurile suspendate”, se arăta într-un comunicat de presa al ministerului.

Studenţii vor fi liberi vineri, 14 noiembrie şi luni în 17 noiembrie pentru a putea merge la vot acolo unde au reşedinţa.

Pentru că mulţi studenţi s-au plâns că nu au reuşit să voteze datorită proastei organizări a alegerilor din primul tur s-au luat aceste decizii.

În data de 16 noiembrie toţii românii sunt aşteptaţi în turul doi al alegerilor prezidenţiale pentru a alege conducătorul ţării pentru următorii cinci ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here