Cum a murit actorul Robin Williams. Datele oficiale ale anchetei au fost publicate

0
53

În data de 11 august știrea a căzut ca o bombă. Actorul american Robin Williams s-a spânzurat. Cu toate că au fost avanate o serie de ipoteze de la consumul de droguri, alcool, care l-au împins să faca acest gest extrem iată că acum la mai bine de 3 luni, ancheta poliției a fost finalizată.

253483_1280x720

Astfel cauza decesului este „sinuciderea prin asfixiere”, anunţă un comunicat publicat pe site-ul poliţiei din Marin County, în apropierea San Francisco.

„Testele toxicologice au dezvăluit că în organismul actorului nu existau urme de alcool sau droguri (. ..). Medicamente care necesită prescripţie medicală au fost detectate, dar într-o concentraţie terapeutică”, informează raportul prezentat de poliţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al starului, actorul suferea de depresie. La începutul lunii iulie, Robin Williams, care a luptat în trecut cu dependenţa de alcool şi de droguri, s-a internat într-o clinică din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependenţei de alcool.

Corpul neînsufleţit al lui Robin Williams, care s-a sinucis pe 11 august, a fost incinerat, iar cenuşa a fost împrăştiată în largul coastei Marin County, aproape de locuinţa actorului, în Tiburon, California

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here