Dentiştii spun că apa de gură şi periuţele de dinţi scumpe sunt doar o risipă de bani

0
52

Dacă îţi achiziţionezi periuţe şi paste de dinţi scumpe şi de calitate nu înseamnă că eşti protejat de apariţia cariilor.

Person-holding-a-toothbrush

Paul Batchelor, un expert în ceea ce priveste îngrijirea dentară, a insistat asupra faptului că boala gingiilor sau parodontita, este o parte normală a îmbătrânirii, iar sângerarea la periaj nu înseamnă că dinţii tăi vor cădea.

El a explicat că periajul regulat cu o pastă de dinți fluorurată este cea mai bună metodă de a-ţi proteja dinţii de carii.

„Este o problemă exagerată. Dacă nu speli pe dinți există tendința de a obține unele inflamație și sângerare, dar nu va avea impactul care a fost sugerat. A spune că se va termina cu dinţii tăi dacă nu faci ceva tratamente este doar o minciună. Creezi o problemă și atunci oamenii vor cumpăra ceva”, declară dr. Paul Batchelor.

El a explicat că doar 10% din oameni au nevoie de tratament pentru problemele legate de gumă iar stomatologi ar trebui să se concentreze pe pacienţii fumători şi pe cei cu o dietă săracă.

El a adăugat că oamenii nu ar trebui să ignore sângerarea gingiilor, deoarece acestea indică că nu ai un periaj corect, care poate duce apoi la apariţia cariilor dentare.

Doctorul Batchelor spune că problema apariţiei bolilor gingivale este „exagerată” pentru a vinde produse scumpe, cum ar fi apa de gură și periuțe de dinți electrice.

„Aflăm că parodontita nu este o boală tăcută, ci are un impact semnificativ asupra pacienţilor, nu doar în ceea ce privește pierderea dinţilor, dar, de asemenea, în ceea ce privește funcția, confortul, estetica şi stima de sine”, declară dr. Batchelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here