Iată cele mai importante lucruri care se întâmplă în lume acum

0
48

Ceea ce se întâmpla acum în lume ar trebui să ne intereseze pe toți. Tu cât ești de informat?

ebola-test

1. Într-o posibilă afacere, Rusia ar putea transforma stocurile uriaşe de uraniu ale Iranului în bare de combustibil doar pentru centrale nucleare ale țării, ceea ce ar trezi în același timp îngrijorarea occidentalilor, că uraniul ar putea fi utilizat pentru a face o armă nucleară.

2. Irakul este în „alertă maximă” datorită atacurilor gruparilor jihadiste Statul Islamic.

3. Cercetătorii francezi au dezvoltat un test de 15 minute pentru virusul Ebola, numit eZyscreen, care folosind o picătură de sânge sau urină poate diagnostica rapid pacienții.

4. Taylor Swift a retras toate albumele ei de pe Spotify, o mutare făcută pentru a impulsiona vânzările de CD-uri şi pentru a face melodiile cântăreţei mult mai atractive pentru potențialii cumpărători.

5. Venezuela a anunțat că va crește salariul minim cu 15%, începând cu decembrie, pentru a proteja angajaţii împotriva inflației scăpate de sub control.

6. Canada a lansat primele sale lovituri aeriene împotriva luptătorilor Statului Islamic din Irak duminică.

7. Bill Gates, care în acest an a donat 50 milioane dolari pentru a lupta împotriva virusului Ebola și 200 milioane dolari pentru combaterea malariei prin intermediul Fundaţiei Bill & Melinda Gates, a avertizat că lumea este complet nepregătită pentru astfel de epidemii.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here