Un scaun unic, care nu te lasă furat de vise

0
67

Când vine vorba de lucrul la birou, în special după pauză de masa cu toţii ne-am confruntat cu perioade în care cu greu ne-am putut controla să ţinem ochii deschişi. Munca de birou de asemenea, poate însemna luare în greutate datorită lipsei de mişcare şi dureri de spate datorită unei poziţii incorecte.

4.1_1_1200

Designerul francez Benoit Malta, consideră că a găsit răspunsul la toate aceste probleme cauzate de statul pe scaun o perioadă lungă de timp. Aceasta a creat un scaun cu doar două picioare care induce un fermecător alarmant „disconfort suportabil”, în rândul utilizatorilor.

Pentru ca utilizatorul să îşi poată menţine echilibrul trebuie să facă mereu mişcări uşoare. „Scopul acestui proiect este de a evita cât mai mult posibil posturile staționare și de a promova mobilitatea.”, declară designerul Benoit Malta.

AA2_1200

„Am decis să lucrez la diferite situații tipice de la domiciliu în care utilizatorul ar putea să introducă şi activitate fizică. Scopul proiectului, dincolo de ideea de promovare a mobilității, este de a creşte gradul de conştientizare a oamenilor asupra trupurilor proprii.”, adăugă acesta.

Cum ţi se pare ideea de a sta într-un astfel de scaun o zi întreagă?

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here