0 Shares 180 Views

Plombele dentare pot fi nocive pentru organismul tau

Crina Oct 28, 2014
0 181

Îţi repari dinţii însă creezi alte probleme în organism. Ultimele cercetări arată că plombele dentare pot afecta grav sănătatea, asta datorită compuşilor de mercur din material, substanţe care au efecte nocive în special asupra părții neurologice.

plombe-0

Iată care sunt principalele efecte negative pe care plombele le aduc organismului

1.Afectează creierul, în special cel al copiilor

Încă din anul 1998 unele cercetări au arătat că mercurul existent în materialul de plombare a dinţilor poate deteriora creierul, sistemul imunitar şi totodată rinichii.

2.Poate provoca probleme neurologice şi gastrointestinale

Ultimile cercetări au demonstrat că o plombă de amalgam poate provoca tulburări ale somnului, tulburări de memorie, probleme de concentrare, sângerarea gingiilor, probleme cu stomacul şi intestinele, cu sistemul digestiv, precum şi lipsa de iniţiativă.

3.Plombele de amalgam sunt cele mai periculoase

Plombele cu cel mai mare conţinut de mercur sunt cele de amalgam. Mercurul din aceste plombe este rapid absorbit de organism şi duce ulterior la multe probleme de sănătate.

Însă fără plombe ne pierdem dinţii, ceea ce e dăunător pentru sănătatea noastră, de asemenea. Cel mai bine este să fim atenţi la plombele care ni se pun în gură şi cel mai bine ar fi să ne protejăm dinţii pentru a nu se caria.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category