0 Shares 104 Views

Inna este acuzată de plagiat de către cântăreţul Robert Ramirez

Crina Oct 28, 2014
0 105

În anul 2011 Inna împreună cu Play&Win au scos piesa „Club Rocker” cu care nu avut succesul aşteptat. Robert Ramirez, un cântăreţ din Spania susţine că această piesă i-a fost furată de catre cei de la Play&Win- Marcel Botezan, Radu Bolfea şi Sebastian Barac, motiv pentru care cere despăgubiri în instanţă în valoare de 200.000 de euro.

inna-2654-2560x1600

Single-ul lui Ramirez este numit „A minute of life”, o melodie ce sună cu cea interpretată de Inna.

Şi iată single-ul lansat de Inna, “Club Rocker”

„Nu are dovezile că noi am plagiat, iar noi suntem siguri că e o coincidenţă. Se mai nimereşte. Asta e! Treaba lui! Noi am ţinut legătura cu avocata dânsului şi i-am explicat… Ne pare rău dacă consideră că l-am afectat aşa de mult!”, a declarat Sebastian Barac, un membru de la Play&Win.

„Cu siguranţă este o greşeală, pentru că piesa este compusă de băieţii de la Play&Win fără nicio îndoială. Inna nu este afectată în niciun fel pentru că ea nu a compus piesa aia, nu e ca şi cum ar fi plagiat ea, în cel mai rău caz autorii pot împărţi drepturile între ei”, declară Ştefan Lucian, managerul cântăreţei.

Poate din punct de vedere legal aceasta nu este afectată însă imaginea ei cel mai probabil va avea mult de suferit din cauza acestui presupus plagiat.

Cântăreţul spaniol a angajat deja o firmă de avocatură din România şi a deschis un proces pe numele compozitorilor acestei piese. În detrimentul unei judecăţi acesta ar prefera mai mult o încheiere amiabilă din care să primească o sumă importantă de bani.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category