0 Shares 1553 Views

Aceste ascunzători secrete sunt uimitor de practice

Crina Oct 28, 2014
0 1554

Ai lucruri de valoare sau lucruri personale pe care vrei să le ţi departe de curioşi? Iată că aceste idei te pot scoate din impas. Poţi utiliza unele dintre aceste idei pentru a ascunde cadouri de Crăciun de exemplu.

Unele dintre aceste ascunzători fac parte din mobila cumpărată din magazine şi în acelaşi timp te poate ajuta să economisești spaţiu iar altele sunt ascunzători pe care le poţi face singur.

1. O puşculiţă în uşa ta

110

Poți face o ascunzătoare de bani în partea de sus a unei uși de interior. Trebuie doar să dai o gaură în care introduci un tub de metal. Acesta este un loc minunat pentru a ascunde bijuterii și ceva relativ mic precum banii.

2. Priveşte cum poţi ascunde o cheie de rezervă, afară

2150

Ai tendinţa de a-ţi pierde cheile şi simţi nevoia să ai una de rezervă afară pentru a putea intra în casă? Tot ce trebuie să faci e să iei o piatră pe care să o lipeşti de capacul unei sticluţe de plastic astfel încât să poţi băga sticluţa în pământ şi să rămână la vedere doar piatra.

3. Iată cum poţi masca cablurile electrocasnicelor tale

3103

Poţi face din asta o artă, o piesă de artă care ascunde în acelaşi timp partea electrică din casa ta. Trebuie doar să faci o gaură în perete în care să pui toate cablurile şi să o maschezi cu un tablou pe gustul tău.

4. Rafturi cu deschizătoare secretă

495

Acest raft arată foarte bine, pentru că pare să plutească pe perete. Însă acesta devine şi mai interesant atunci când, adaugi şi sertarul secret, pentru depozitare.

5. Depozit ascuns de o ramă foto

580

Fie că pui imaginea unei persoane apropiate, o celebritate, fie o operă de artă, poţi masca chiar și o colecţie de cd-uri. Tot ce trebuie să faci e să instalezi un dulăpior în perete şi să îl acoperi cu imaginea dorită.

6. Iată cum să îţi ascunzi obiectele de valoare

867

Asigură-te că propria casetă de bijuterii este bine ascunsă pentru a păstra obiectele de valoare în condiții de siguranță. Trebuie să construieşti un suport de bijuterii mic și să îl ascunzi în spatele unui tablou relativ mare.

7. Poţi stoca lucruri după oglindă de la baie

671

8. Spaţiu de depozitare în spatele bibliotecii

970

Nimeni nu ar ghici vreodată că în spatele bibliotecii este o zonă de depozitare şi astfel poţi să îţi păstrezi lucrurile de valoare în siguranță. Poţi crea cu ușurință un spaţiu de depozitare ascuns dupa o bibliotecă.

9. Canapeaua poate oferi un spaţiu bun de depozitare

11106

Poţi să-ți construiești propria canapea și să faci sub ea un spaţiu de depozitare greu de observat.

10. Poţi scunde lucruri în cărţi

1352

Ai văzut acele cărți vechi din filme scobite, folosite pentru depozitare? Ei bine nu sunt greu de obţinut şi pot funcţiona şi în cazul tău, numai ai grijă să nu uiţi în ce carte le-ai ascuns.

11. Acesta cadă îţi poate oferi şansa de a depozita produse de curăţenie

1446

Dacă ai o cadă închisă, poţi utiliza învelișul pentru a crea un spaţiu extraordinar pentru depozitare şi astfel lucrurile tale vor fi bine organizate.

12. Iată că până şi tastatura îţi poate da şansa unui spaţiu de depozitare

1545

Există un mare gol în tastatură care iti permite să stochezi lucrurile dedesubt, devenind astfel un loc bun pentru a ascunde anumite elemente şi de a menține biroul mai organizat.

13. Un loc excepţional pentru lucrurile de valoare

1642

În spatele prizei este un loc în care nimeni nu s-ar gândii să caute. Astfel că poți păstra obiecte mai mici, cum ar fi bijuterii și bani în aceste instalaţii din perete.

14. Un sertar în faianţă va fi un ascunziş perfect pentru tine

1740

Trebuie să faci o gaură în peretele de la baie şi să pui un mic sertar a cărei uşiţă să fie o placă de faianţă. Ţine minte care dintre plăci este cea care ascunde ceva iar păstrarea lucrurilor în siguranţă nu va fi o problemă pentru tine.

Tu te-ai gândit vreodată să-ți faci propria ta ascunzătoare?

You may be interested

Unchiul copilul umilit de Moş Nicolae sare în apărarea mamei. “Moşul vine cu daruri şi cu bota”
Incredibil
0 shares1 views

Unchiul copilul umilit de Moş Nicolae sare în apărarea mamei. “Moşul vine cu daruri şi cu bota”

Aurora - Dec 30, 2017

Un filmuleţ care a circulat zilele trecute pe internet în care un bărbat deghizat în Moş Nicolae ameninţă şi umileşte un băieţel în…

Un nou fel de a-ţi modela sprâncenele cucereşte internetul și promite să te aducă în centrul atenţiei de Sărbători
Lifestyle
0 shares5 views

Un nou fel de a-ţi modela sprâncenele cucereşte internetul și promite să te aducă în centrul atenţiei de Sărbători

Aurora - Dec 30, 2017

După moda „sprâncenelor ondulate” o altă tendinţă cel puţin la fel de bizară, dar măcar în acord cu sărbătorile tinde să cucerească internetul.…

Era hărțuit la şcoală, dar a demonstrat că este un învingător. Celebrităţi precum Katy Perry, Snoop Dogg sau Chris Evans îi stau alături
Emotional
0 shares1 views

Era hărțuit la şcoală, dar a demonstrat că este un învingător. Celebrităţi precum Katy Perry, Snoop Dogg sau Chris Evans îi stau alături

Aurora - Dec 30, 2017

Săptămâna trecută un filmuleţ cu un băietele din Keaton Jones un băieţel din Knoxville devenea viral. Băiatul era hărțuit la şcoală de către…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category