Călugăriţa care a câştigat „Vocea Italiei” are acum propriul videoclip, în care cântă melodia „Like a virgin”

0
50

Măicuţă Cristina despre care ai putut citii aici a stârnit multe controverse în întreaga lume încă de când a participat la „Vocea Italiei”.

sister-cristina-scuccia

Pe tot parcursul emisiunii aceasta a purtat haine monahale ceea ce iniţial a făcut publicul să o considere o farsă. Sora Cristina, însă avea planuri sincere. „Am venit aici pentru că am un dar pe care vreau să îl împărtășesc. Sunt aici pentru a propovădui Evanghelia”, a declarat aceasta la preselecții.

După aproximativ trei luni de la concurs aceasta lansează primul ei videoclip în care cântă piesa Madonnei „Like a virgin”, ceea ce nu pare chiar potrivit pentru o călugăriţă şi fapt ce a stârnit multe controverse.

Tot ceea ce vrea Cristina Scuccia este că această interpretare să fie mai mult ca o rugăciune şi în nici un caz nu vrea să fie criticată pentru alegerea făcută.

„Dacă citești cu atenție versurile, descoperi că acest cântec vorbește și despre capacitatea iubirii de a elibera oamenii de trecutul lor”, a declarat Cristina, pentru ziarul italian „Avvenire”.

Interpretarea este una bună, iar vocea este liniştitoare şi caldă, însă nu prea se potriveşte melodia cu hainele pe care aceasta le poartă.

Poate că totuși ar fi mai bine să aleagă una dintre cele două, ori biserica ori muzica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here