0 Shares 116 Views

Cele mai bune 10 clipuri video virale din toate timpurile

Crina Oct 23, 2014
0 117

Ne-am petrece toate pauzele uitându-ne la clipuri video amuzante împreună cu cei apropiaţi. De la lansarea YouTube-ului, în 2005, sute de clipuri video au devenit senzaţii virale, urmărite și discutat de către milioane de oameni din întreaga lume.

make-youtube-video-go-viral-03_zpsf3b768de
Dacă ai câteva minute libere, aruncă o privire la videoclipurile virale din toate timpurile. De la hilar la bizar sunt prezentate în nicio ordine anume …

1. Susan Boyle

Unul dintre cele mai vizualizate videoclipuri din 2009, aspectul și vocea femeii simple a uimit publicul şi juriul, în audiţiile de la Britanic Got Talent și mai mult decât atât a fost vizualizat de milioane de oameni.

2. Psy – Gangam Style

Un nou stil de muzică si dans care a adus videoclipului un număr de peste două miliarde de vizualizări şi cinci milioane de comentarii.

3. Veveriţa şocată

Acesta este un clip de doar cinci secunde care prezintă o veveriţă şocată, simpatică dar şi înfricoşătoare totodată, un filmuleţ ce a strâns multe comentarii şi vizualizări.

4. Gemenii bebeluşi care vorbesc între ei

Iată că aceşti copilaşi comunică între ei, într-o formă pură şi hilară. Poţi spune că aceştia nu au o conversaţie?

5. Charlie m-a muşcat de deget, din nou!

Acest fim in care doi fraţi aflaţi într-un conflict drăguț, a devenit unul dintre cele mai vizionate de pe Youtube, în prezent având în jur de 790 de milioane vizualizări.

6. Chocolate Rain

Tonurile dulci și abilitățile compozitorului Tay Zonday a ajutat ca Chocolate Rain să devină o senzație virală pe internet. Cu 98 de milioane de vizualizări pe Youtube, Tay a devenit un cântăreţ cu drepturi depline.

7. Caprele țipa ca şi oamenii – O super compilaţie

Aceste animale scot aceleaşi sunete ca şi oamenii şi sună chiar amuzant. Un videoclip cu peste 26 milioane de vizualizări.

8. Pisica cântăreaţă

Pentru ca un film cu o pisică care face ceva prostesc este aur garantat pe internet, iată că nici Fatso nu se lăsa mai prejos, astfel că îşi arată abilităţile sale la pian.

9. Pisicuţa şocată

Un alt filmuleţ cu o pisică a devenit viral pe internet. Este vorba despre o pisicuţă adorabilă care are o modalitate ciudată de a se speria şi de a se juca.

10. Evoluţia dansului

Acest bărbat ne arată cum a evoluat dansul în timp şi o face destul de bine. Un videoclip cu un număr de peste 283 milioane de vizualizări.

Şi partea a doua…

Ei si acum vine provocarea! Tu ai vreun alt filmuleț preferat? Care e acela? Pune linkul în comentariu, să-l vedem și noi!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category